OVER AURA

AURA biedt toegankelijke en tegelijkertijd luxueuze, prêt-à-porter collecties aan die thuishoren in de garderobe van iedere zelfbewuste vrouw die graag stijlvol voor de dag wil komen. De gekozen stijlen zijn trendy, stoer, chique en zeker en vast stijlvol.

Door het juist mixen en matchen van tijdloze klassiekers en trendy items kan je de vrouwelijke vormen omarmen, accentueren of waar nodig verhullen.

De AURA-vrouw is ambitieus, zelfverzekerd en op de hoogte van de laatste trends op modegebied. Kwaliteit, comfort en luxe zijn voor haar de belangrijkste eisen. De kledingcollecties zijn beschikbaar van kledingmaat 34 t.e.m. 48.

De kracht van AURA ligt in het aanbieden van high-end ontwerpen en luxe materialen aan betaalbare prijzen, gecombineerd met een scala aan mooie pasvormen en elegante silhouetten. AURA vult het gat tussen de high-end en high-street fashion labels.

Wij willen jullie mee laten genieten van onze 3 pijlers; Kennis, Passie en Uitstraling. – Gerda en Ellen.

De Moeder - Gerda Brynseels

“Al van kinds af kon ze geen schoenwinkel voorbij wandelen.” – Angela (moeder van Gerda).

Haar affiniteit met mode zit haar in het bloed. Met kleding combineren voelt ze van nature aan.

Met haar echtgenoot runde ze al een aantal succesvolle zaken. Van groothandel in meubels tot discotheek, wat ze samen deden, maakten ze tot een succes.

Door haar ondernemende karakter en heel hard werken weet zij samen met haar dochter een winkel op de markt te brengen die veel vrouwenharten sneller zal doen slaan. Een winkel met een bijzondere uitstraling waar elke vrouw zich goed voelt en haar gading vindt.

“Met deze winkel wil ik luxe en kwaliteit brengen die toegankelijk is voor elke modebewuste vrouw. “
– Gerda Bruynseels

De Dochter - Ellen Joris

Ellen  komt uit een ondernemersgezin en startte haar carrière bij haar vader in de zaak van zonnepanelen.
Toen ze zich Stijl en Kleur-consulent mocht noemen vond ze haar ware passie; Mode!

Na een cursus Fashion Buying and Merchandising in Londen had ze de smaak helemaal te pakken. Haar eerste stappen in de fashion industrie zette ze bij Hunkemöller (Nederlandse Lingerieketen). Daar schopte ze het op een paar maanden tijd tot shopmanager. Maar dat was niet voldoende. Haar volgende sollicitatie bracht haar bij Belgische modeketen en familiebedrijf JBC. Daar leerde ze de kneepjes van het aankopen als assistant buyer van de damescollectie. Het ging nog harder kriebelen om zelf de puzzelstukjes bij elkaar te voegen. Een eigen kledingzaak met haar eigen oog voor details. Ze besloot haar droom na te jagen en samen met haar moeder richtte ze AURA op.

“Ik ben heel blij dat ik het samen met mijn fantastische moeder kan doen. En zonder de hulp van mijn talentvolle vader, Patrick en steunende echtgenoot, Raf was dit mij nooit gelukt. Aura is mijn droom die uitkomt en staat voor mij voor mensen kleden en gelukkig maken.  En ik hoop dat jullie hem net zo mooi vinden als ik.” 
- Ellen Joris